Imam nasad orehov in letos so mi brezplačni mali oglasi omogočili prodajo

Letos je bilo leto orehov pravim jaz, res da imam nasad orehov in jih vsako leto prodajam, letos pa sem jih imel enkrat več kot po navadi. Tako so mi brezplačni mali oglasi prišli prav, ker sem dal oglas, da prodajam orehe, pobirat pa si jih pride vsak sam. Ker drugače ne bi zmogel, to je bilo toliko orehov, a jih sam ne bi mogel pobrati, zato ta ideja sploh ni bila slaba, da sem se tako odločil da si ljudje pridejo orehe nabirat sami.

Ker so me ljudje začeli klicati in spraševati, saj so brezplačni mali oglasi kar precej gledani, kdaj lahko pridejo pobirat orehe, sem bil kar malo zmeden, ker je to bilo kar nekaj več klicev, kar pa sem jih pričakoval. Na hitro sem se mogel nečesa domisliti, kajti da bom vsak dan imel ljudi in obveznost, sem vedel da ne morem, ker sem imel še drugo delo. Tako sem se odločil, da določim datum glede na vreme in tako en dan povabim vse, ki želijo pobirati orehe, klicev pa sem imel že toliko, da sem moral oglas zbrisati, ti brezplačni mali oglasi so res na veliko obiskani.  Tako jim lahko pripravim dobrodošlico, da tudi nekaj popijemo in pojedo, saj se bodo trudili z nabiranjem orehov. Vesel sem bil, da so mi brezplačni mali oglasi tako koristili in bil je prav poseben dan, ko so vsi prišli nabirat orehe. Ta dam so pobrali čisto vse, to je bila super ideja, drugo leto bom naredil isto, ne pa da se matram sam z nabiranjem, cena pa je le malo višja. Raje imam organizirano tako.

Kako prav pridejo brezplačni mali oglasi, ko človek že misli, da ne delujejo več, pa še kako delujejo, ljudje so prišli iz cele Slovenije in na koncu bili še hvaležni, ker so jih lahko pobirali sami. Sedaj vem, da so brezplačni mali oglasi pravi naslov za prodajo orehov, tudi za oglas, da si orehe pridejo pobirat sami, jaz pa jih kot gost lepo pogostim.