Vgradne omare so lepše od navadnih in posebej priročne za shranjevanje oblačil

Vgradne omare so nujna oprema vsakega novega stanovanja. Če ste se pravkar vselili v novo stanovanje in ga opremljate, potem enostavno ne morete mimo vgradne omare. Z njimi boste prihranili največ prostora, pa še prijatelji vam jih boso zavidali. So namreč izredno stilno dovršene in se popolnoma prilagodijo videzu drugega pohištva v stanovanju. Vgradne omare si lahko omislite v katerem koli prostoru: v spalnici, otroški sobi, na hodniku, v kopalnici, shrambi, celo na balkonu …

Vgradne omare bodo, poleg tega, da so zelo uporabne, izjemno popestrile videz vašega stanovanja. Lahko so vseh barv in velikosti, z vzorcem lesa, s svetlečim premazom ali z zanimivo barvno plastiko. Lahko izbirate med takimi z drsnimi brati ali brez. Vgradne omare so nujen del opreme vsakega sodobnega stanovanja. Poleg tega, da po svojem modernem videzu krepko prekašajo navadne omare, so tudi zelo prostorne. Ker so narejene po meri, se brez težav prilegajo kateremu koli delu stanovanja oziroma sobi – tudi taki, ki ni narejena po standardnih merah ali je malce nenavadne oblike.

Vgradne omare so investicija v zadovoljstvo. Resda so malo dražje od običajnih omar, vendar boste kmalu spoznali, zakaj je temu tako. Vzemimo za primer vgradno garderobno omatro. Prav nobena navadna omara ne more sprejeti tako velike količine oblačil kot vgradna! Vgradne omare so izjemno praktične, saj lahko vanje spravite vse in še več, kot ste si predstavljali. Sploh ženske zelo rade polnijo omare z oblačili – zanje so vgradne omare edina rešitev, saj ne postanejo pretesne, ko vsako sezono sprejmejo nova modna oblačila. Vas skrbi, da ob tako veliki količini oblačil ne bi našli več ničesar? Skrb je odveč. Vgradne omare omogočajo zelo lepo organizacijo oblačil – plašče, jakne, obleke in fina oblačila lahko obesite. S potegom ročke jih dvignete nad ostala oblačila, kar je njihova primarna lega. Ko ročko potegnete nazaj, viseča oblačila ponovno pridejo na vaš nivo, kjer lahko izberete, kar potrebujete.